Este

Julkaisija 1 huhtikuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Laura Aromaalle kaksi puhdasta 140 -suoritusta Luhmühlenissä – “Tää oli kivaa!”

Jes! Laura Aromaa palasi kilparadoille Saksassa tänään hyppäämällä sekä Nina Wiikin FWB-ruuna Sparkly Diamondilla että omalla Campinollaan puhtaasti 140 luokan. Lisäksi Aromaa teki kaksi 130 luokkaa puhtaasti…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros