Este

Julkaisija maaliskuu 29th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Prahan GCTL -finaalin, “maailman parhaan hallikilpailun”, rahoittaja Petr Kellner kuollut lento-onnettomuudessa

Kun tsekkiläinen Petr Kellner, 56, ja GCT-/GCTL -sarjojen isä Jan Tops järjestivät ensimmäisen kerran Prahassa GCTL:n finaalin ja SuperGP:n sanoi Ludger Beerbaum sitä kaikkien aikojen hienoimmaksi hallikilpailuksi.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses