Artikkelit

Julkaisija maaliskuu 29th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Piia Pantsu 50 vuotta: aina matkalla kohti huippua – myös tänään, juhlapäivänään

Kilparatsastaja, valmentaja, opettaja, urheilupsykologi, tallinpitäjä, hevoskasvattaja Piia Pantsu täyttää tänään 50 vuotta. Kotkassa kasvanut Pantsu on asunut vuodesta 1993 Ruotsissa. Syntymäpäivänään hän kiipeää perheensä kanssa 1225 metriä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses