Este

Julkaisija maaliskuu 28th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Maiju Mallatin tilanne summaa koko sopan – 18 hevosta kuollut Valencian EHV-1 -ketjussa

Kun Valenciasta, Espanjasta leviämään lähtenyt EHV-1 -aalto tuli helmi-maaliskuun vaihteessa julki oli Maiju Mallat jo pakannut tavarat. Hänen piti viikkoa myöhemmin ajaa Ranskasta Pariisin eteläpuolelta Sunshine tourille…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses