Jalostus

Julkaisija maaliskuu 21st, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

DWB- lautakunta sai orikiertueen tehtyä – FWB -oripäivät pian 11.4. jälkeen?

Kevään korona- ja herpesvirustilanne on pakottanut oripäivien järjestäjät luovimaan normaalin ja mahdottoman välimaastossa. “Vain koronarajoituksin” ehdittiin viedä maaliin Hollannin KWPN- oripäivät helmikuussa. Sen jälkeen on muun muassa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath