Jalostus

Julkaisija maaliskuu 18th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

FWB -yhdistyksen vuoristorata: uutta rahaa palkintoihin, KE -karsinnat vasta syksyllä, kasvattajapalkinnot 2018-20 maksuun

Suomalaisen puoliverihevosen kasvattajien laariin sataa pientä ropoa Suomen Hippoksen kautta, isompia summia FWB -yhdistykseltä. Kauden 2021 FWB -uutinen on viisivuotisderbyn palkintotason nouseminen + 200 euroa kaikkien kärkisijojen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses