Artikkelit

Julkaisija maaliskuu 18th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Antilat rakensivat Sahalahdelle maneesin, johon kehtaa kutsua kenet vaan

Kuusi vuotta sitten Horsemail.fi kertoi Essi Antilan ostaneen Saksassa Linus ja Warwick McLeanin luona ollessaan opetusmestarikseen GP -ruuna Jaybee Apprenticen (Aachimedes – Falkland). Kauden 2015 Antila kilpaili…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses