Artikkelit

Julkaisija maaliskuu 15th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Omassa kuplassa – Katja Kuokan 15 vuotta tallinpitäjänä Vaalimaalla

Kyllä: juhlat olivat 6.3.2021. Ollaan reilu viikko myöhässä. Vaan mitä väliä! Katja Kuokka elää samaa juhlaa omassa kuplassaan joka päivä. “Vaihdoin vuonna 2006 sairaanhoitajasta tallinpitäjäksi. Unelma-ammatista toiseen.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses