Este

Julkaisija maaliskuu 5th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Myös Sunshine tour päättyy ylihuomenna – yhdellä hevosella EHV-1 -oireita – Talvio, Heiskanen ym. vielä paikalla

FEI on nostanut Valenciasta, Espanjasta liikkeelle lähteneen EHV-1 -herpesviruksen neurologisen muodon tappamien hevosten määrän seitsemään. Eilen torstaina ilmoitettiin myös Espanjan Sunshine tourilla helmikuussa kilpailleen ja sittemmin läheisellä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses