Este

Julkaisija maaliskuu 3rd, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Piia Pantsulle 140 -voitto Ruotsissa – Kati Lekanderille viimeinen 140 -tulos Saksassa ennen kilpailusulkua

Kyllä, kilpailutauko on nyt totta suuressa osassa Eurooppaa. Koronan ja EHV-1:n takia. Vielä viimeisiä kovia tuloksia 140 -tasolta päästään kuitenkin uutisoimaan: sunnuntaina voitti Piia Pantsu Ruotsissa kansallisen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses