Jalostus

Julkaisija maaliskuu 3rd, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Österholm SWB -oripäivillä Total Hopen jälkeläisellä – FWB -oripäivillä 19 ratsutarjokasta

Parhaillaan käynnissä olevilla ruotsalaisen puoliverihevosen SWB:n oripäivillä esittää Yvonne Österholm koulusukuisen, kolmivuotiaan Oneofakind (Total Hope – Zack) -oriin. Ori on jo ollut eläinlääkärintarkastuksessa, rakennearvostelussa ja tänään ensimmäisessä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses