Este

Julkaisija maaliskuu 3rd, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Aromaat myivät Helasoiden Carlo He’Lasin USA:han – vink, vink: huntereille on kysyntää

Seitsemänvuotiaan Carlo He’Lasin (Cassini II – Caretino) esimerkki on merkittävä kasvattajille, joiden hevonen/hevosia on hyvällä 120/130 -tasolla. Helasoiden Karjalohjalla kasvattama Carlo He’Las oli kolmivuotiaana FWB -oripäivillä, mutta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses