Este

Julkaisija maaliskuu 1st, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Vain kolme “vanhaa” hallitusjäsentä jatkaa Ypäjän Hevosopiston uudessa hallituksessa. Vastuuvapautta ei myönnetty.

Ypäjän Hevosopiston tänään pidetty yhtiökokous on odotetusti vaihtanut suuren osan yhtiön hallituksen jäsenistä. SRL:n puolesta hallituksessa ovat jatkossa Jukka Koivisto, kuten aiemminkin, sekä uutena Laura Airaksinen. Suomen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses