Este

Julkaisija helmikuu 25th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Kuuden hengen kokoontumisrajoitus suureen osaan Suomea* – kilpailukauden alkua saadaan odottaa hetki

Jo ennen Suomen hallituksen aamullista poikkeusoloista kertonutta tilaisuutta oli ratsastuskilpailuja peruttu maaliskuulta: Ypäjältä esteratsastuksen kansalliset kilpailut ja kansainväliset kouluratsastuskilpailut. Kuuden hengen kokoontumisrajoituksen myötä saadaan kilpailukauden avausta odottaa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses