Koulu

Julkaisija helmikuu 23rd, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Lapsiratsastaja Emma Storey lastaushaverissa kotitallillaan – ei hengenvaaraa

Ypäjällä sunnuntaina neljänneksi lapsiratsastajien arvokilpailukatsastuksessa sijoittuneen Emma Storeyn, 13, kotimatka ei päättynyt odotetusti. Lastaussiltaa avattaessa hänen hevosensa Samba Rico (Scolari – Ravallo) pelästyi lastaussillassa olleen jään hajoamisesta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo