Artikkelit

Julkaisija helmikuu 22nd, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Paras työpaikka ei aina ole lajin korkeimmalla huipulla

Katja Tahvanaisen, 46, tapasimme viimeksi Horsemail.fi:n sivuilla syyskesällä 2019. Tahvanainen oli tuolloin turkkilaisen Omer Karaevlin hevosenhoitajana Rotterdamin EM -kilpailuissa. Karaevli pääsi finaaliin, mutta sai siellä kaksi puomia…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo