Artikkelit

Julkaisija helmikuu 22nd, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Anna von Wendt Denzelin huipputuloksesta: “Sir Fashion ja oma kuntosali ovat auttaneet istunnan kanssa. Siinä on avain.”

von Wendtin ja Denzelin voitto eilen Ypäjän GP -luokassa tuli heille hienolla tuloksella 69,37 prosenttia. Tuomaristo (Summanen, Metsälä, Kiuttu) oli arvioissaan yksimielinen, joten tulos on otettava vakavasti.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo