Este

Julkaisija helmikuu 21st, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Sunnuntain tähdet: “vanhat naiset*” Piia Pantsu ja Fanessa

Suurin osa suomalaisista esteratsastajista päätti kilpailunsa Keski-Euroopassa jo eilen lauantaina. Tänään vielä startanneista oli Ruotsissa, Flyingessä kansallisessa 145 -GP:ssa hypännyt Piia Pantsu tamma Fanessalla (Tangelo van de…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport