Koulu

Julkaisija helmikuu 21st, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Henri Ruoste on lennolla Dohaan – jännittää Kontestron mahdollista kür -debyyttiä

Tästä se alkaa. Henri Ruoste ja Kontestro (Contendro I – Cassini II) aloittavat kauden 2021 kansainvälisesti mielenkiintoiset suomalaishetket kouluratsastuksessa. Vajaan viikon kuluttua, sillä Dohassa, Persianlahdella, vaaditaan maahantulijoita…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo