Este

Julkaisija helmikuu 20th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Lauantain tulokset esteratsastuksessa: Lesonen-Hakola, Broända, Liukkonen, Pantsu nollilla 140 -luokissa

Tänään on tulosten kirjoittaminenkin haastavaa, sillä allekirjoittanut on matkalla Ypäjältä Helsinkiin hevosautossa, jossa sattuu olemaan kitkarenkaat. Alijäähtynyttä vettä on tullut ja tie kuin luistinrata. Pahempikin. Mutta: suomalaisista…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo