Koulu

Julkaisija helmikuu 20th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Kouluratsastusta Ypäjällä: Denzel huippuvireessä 69,37%, Inter II Macacholle

Ypäjän kouluratsastuskilpailut alkoivat tänään mahtavalla yllätyksellä, kun Anna von Wendtin 19-vuotias Denzel oli elämänsä vedossa ja voitti GP-ohjelman ylivoimaisesti. von Wendtillä oli tuplasti syytä iloon, sillä Sir…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo