Jalostus

Julkaisija helmikuu 17th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Erään talven opetuksia. Aiheena olki- ja puupellettien erot.

Pari viikkoa sitten satuin Maria Ekmanin tallille Lappeenrantaan. Ekmanin kuljettaessa ulkotalliinsa pelletöityä kuiviketta kysyin, oliko kyse olki- vai puupelleteistä. Olki. Aiheesta sukesi kuitenkin mielenkiintoinen keskustelu Ekmain kerrottua,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses