Este

Julkaisija helmikuu 15th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Ehrnroothin ja Backlundin hevostilanne paranee – Ellington hyppää taas, Escadalle löytyi korvaaja

Ikäluokkaratsastajien estemaajoukkueita luotsaavat Marina Ehrnrooth ja Sanna Backlund viettivät eilen ystävänpäivää Ypäjällä vetämällä rataharjoitukset noin 30:lle ratsukolle. Sekä Ehrnrooth että Backlund olivat omalta kohdaltaan positiivisia tulevan kauden…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses