Este

Julkaisija helmikuu 9th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

SRL:n edustajat Hevosopiston yhtiökokoukseen 1.3. päätettiin tänään

SRL:n edustajat Ypäjän Hevosopiston yhtiökokouksessa 1.3.2021 ovat hallituksen puheenjohtaja Marjukka Manninen ja hallituksen jäsen Carina Nyholm. Näin päätettiin tänään SRL:n hallituksen kokouksessa. Hevosopiston yhtiökokouksen odotetaan vaihtavan yhtiön…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses