Artikkelit

Julkaisija helmikuu 9th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Rauhallinen Vilma Vajanto yrittää tulikuumalla Dalcantonilla pikkukierroksen kärkeen

VV. Vice versa eli kumminkin päin? Ei, vaan Vilma Vajanto, 25-vuotias kouluratsastaja Kuopiosta. Vajanto on erinomainen esimerkki lajiinsa vakavasti suhtautuvasta harrastajasta, jolla on realistinen tavoite: kilpailla kahden…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses