Artikkelit

Julkaisija 3 helmikuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Eläinlääkäri Kati Tuomolalta lisätietoa kuolainten vaikutuksesta hevosten suuterveyteen

Eläinlääkäri Kati Tuomola on tutkinut hevosten suuterveyden ja niillä käytettävien kuolainten yhteyttä jo pidempään. Suomen Hippoksen rahoittamissa tutkimuksissa on toistaiseksi tieteellisesti hyväksyttyjä tuloksia vain ravihevosten osalta –…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath