Este

Julkaisija tammikuu 28th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Hevosopiston työntekijät jättäneet joukkokanteen AVI:lle – huomiseksi suunniteltu kokous pidetään, mutta myöhemmin

SRL:n hallituksen puheenjohtaja Marjukka Manninen kertoo saaneensa tänään tiedon Aluehallintovirastolle (AVI) jätetystä laajasta ryhmäkantelusta, jossa on kyse vakavasta työturvallisuuslain vastaisesta menettelystä sekä epäasiallisesta kohtelusta Hevosopisto Oy:n työntekijöitä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses