Este

Julkaisija tammikuu 25th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Esteratsastajilla on toivoa: tähtäimessä Samorinin CSI3* huhtikuun vaihteessa

Esteratsastajien kokoontuessa Ypäjälle kauden 2021 ensimmäiseen Ad van Weteringin valmennukseen olivat tunteet kahtiajakoiset. Odotus oli, että 2021 olisi koronan ja sen aiheuttamien rajoitusten suhteen jollain tapaa selkeämpi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses