Este

Julkaisija tammikuu 22nd, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

SRL:n tulkinnan mukaan Hevosopiston hallituksella ei ole valtuuksia perua ylimääräistä yhtiökokousta

Hevosopiston hallitus ilmoitti tänään peruneensa yhtiön ylimääräisen yhtiökokouksen, jonka piti olla 29.1.2021. Yhtiökokousta olivat pyytäneet koolle Hevosopiston omistajista Suomen Hippos, SRL, Ypäjän kunta ja Jokioisten kunta. Mainituilla…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo