Este

Julkaisija 17 tammikuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Naisemme Saksassa käynnistelivät koneitaan – Lekander 140 -tasolla 4 vp., Aromaa 8 vp.

Saksassa ovat kokeneet naisesteratsastajamme Kati Lekander, 48, ja Laura Aromaa, 44, aloittaneet 140-kauden 2021. Lekander selvisi hieman pienemmin “vaurioin” tultuaan yhdeksänvuotiaalla Candidilla (Cellestial – Converter) maaliin neljän…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa