Koulu

Julkaisija tammikuu 13th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

SRL päätti ehdottaa Ruostetta olympialaisiin – Ruoste suunnittelee omia CDI-kilpailuja

Eilisessä SRL:n uuden hallituksen järjestäytymiskokouksessa päätettiin ehodttaa Suomen olympiakomitealle Henri Ruosteen valitsemista Tokion olympialaisiin kouluratsastuksen edustajaksi. Vaikka kysymysmerkkejä olympialaisten järjestämisen suhteen edelleen on – koronan tartuntamäärät ovat…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath