Este

Julkaisija tammikuu 10th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Säynäjärvi pääsi siistiin sisätyöhön – uudella tallilla Sveitsissä

Jenni Säynäjärvi on jättänyt upean Einsiedelnin luostarin kupeessa olleen työpaikkansa Sveitsissä. Jättänyt, koska sai tarjouksen Herrlibergistä Sunnerai -tallilta, missä työnkuva tulee lähemmäs hänen urheilumanageriopintojensa sisältöä. Sunneraissa on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath