Jalostus

Julkaisija tammikuu 9th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Nyt se tapahtui: Niina Okkosen pihasta lähti viimeinen hevonen tänään

Kaksi vuotta sitten tammikuussa Horsemail.fi:ssa oli artikkeli (linkki) Niina Okkosen lopettamispäätöksestä. Kaikkiaan noin 100 varsaa kasvattaneen Okkosen viimeiset kasvatit näkivät päivänvalon kesällä 2019. Lopettamispäätöstä hän ei kadu.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa