Artikkelit

Julkaisija tammikuu 7th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Jalkojen kylmäys ei ole humpuukia – Janni Martikainen käyttää siihen päivittäin vähintään puoli tuntia

Hevosen jalkojen kylmääminen on raskaan valmennussession päätteeksi nykyisin selviö. Eläinlääkärit* ovat yksimielisiä siitä, että 20 minuutin kylmääminen nopeuttaa jänteissä mahdollisesti olevien tulehdusreaktioiden laantumista. Keinoja, joilla kylmäämisen voi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo