Este

Julkaisija tammikuu 7th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

CSI2* -kausi 2021 avattu Belgiassa! Noora Forstenin ensimmäinen 140 cm, Faris Al-Dhahi mukana 130-tasolla

Kansainvälinen esteratsastuskausi on alkanut Belgiassa. CSI2*-kilpailuihin Opglabeekissa on ilmoittautunut 230 ratsukkoa. Mukana Suomesta ovat Noora Forsten ja Farsi Al-Dhahi, molemmat kahdella hevosella. Forsten aloitti tänään 140-tasolta ykkösratsullaan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa