Este

Julkaisija tammikuu 4th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Estevalmentaja Matti Eklund puhdistaa pöydän: sai maisterin paperit yliopistosta ja ryhtyy opettajaksi.

Vuonna 2008 Matti Eklund, 45, hyppäsi Turun Malja -kilpailussa tuplanollan Eija Tuomisen tammalla Elektra F (Exmiras – Wellenreiter). Kyseinen 140-luokka on Eklundin kilpa-uran parhaita muistoja. Valmentajana Eklund…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath