Este

Julkaisija tammikuu 2nd, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Kari Kallonen laittaa kaiken peliin 2021 – haastaa jäseniä miettimään, mikä kuuluu SRL:n “alle”, mikä ei

Tämä haastattelu on tehty ex tempore Mehiläisen sairaalan käytävällä Helsingissä. Tänään lauantaina. Sattuma ei kuitenkaan ollut syynä siihen, että SRL:n uuden hallituksen jäsen Kari Kallonen puhui kiinnostavia,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo