Este

Julkaisija tammikuu 1st, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Nuorennus jatkuu SRL:ssä? Ossi Backlund näyttää tietä: ehdottaa Juho Noriloa estekomitean johtoon

Markus “Ossi” Backlund on jättämässä SRL:n estekomitean puheenjohtajapestin jälkimainingeissa hyvän perinnön. Backlund on ehdottanut SRL:n hallitukselle, että komitean uudeksi puheenjohtajaksi asetataan Juho Norilo ja uudeksi jäseneksi Hanna-Maria…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo