Artikkelit

Julkaisija joulukuu 27th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Hevosia tykkilumisten puiden keskellä – näin Hannele Keskitalo teki yrityksestään kestävän

Miten on rakennettu hevosalan yritys, joka kestää tuulta ja tuiskua, vuoria ja vuosia? Kysymys heräsi keskustellessani Ruukin maatalousoppilaitoksessa Riikka Pajuvesa-Korkalan kanssa. Esimerkiksi valikoitui Hannele Keskitalon Saagan talli…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport