Este

Julkaisija joulukuu 22nd, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Pohjola-sarjan paikkakunnat tiedossa. Rovaniemi jättäytyi joukosta. Pohjoisessa ura auki uudelle yrittäjälle.

Tänään kerrottiin lopullinen listaus uusien Pohjola-sarjojen osakilpailupaikoista. Aloitus tapahtuu sekä este- että kouluratsastuksessa Ypäjällä kesäkuussa 2021. Sen jälkeen mennään Ainoon ja Laaksolle, Härmään ja Woikoskelle. Syksyllä ovat…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo