Este

Julkaisija joulukuu 20th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Suomen Hippos SRL:a rohkeampi Hevosopiston työntekijöiden asiassa – ylimääräinen yhtiökokous voi vaihtaa yhtiön hallituksen

SRL:n hallitus on pitänyt Ypäjän Hevosopiston kohdalla tärkeimpänä akuuttina asiana työntekijöiden tilanteen perinpohjaista selvittämistä, Suomen Hippos taas ylimääräistä yhtiökokousta. Yhtiökokouksessa voidaan vaihtaa joko osa tai koko Hevosopiston…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo