Artikkelit

Julkaisija joulukuu 17th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Ruukki vastaa: “Opiskelijamäärä kasvaa, koska oppilaat viihtyvät. Muu on potaskaa.”

Keski-Pohjanmaalla kuulin epäilyksen siitä, miten ratsastuspuolen opetus Ruukin maaseutuoppilaitoksessa voi. Koska tiesin Katariina Pajarin aloittaneen Ruukissa vastaavana ratsastuksenopettajana keväällä ajattelin, että homman on suunnilleen pakko toimia. Sen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath