Este

Julkaisija joulukuu 13th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Hevosopiston työntekijöiden asia liikahti eteenpäin – yhtiön selitys ei riitä, Manninen selvittää jatkoa SRL:n puolesta

SRL:n hallitus käsitteli kokouksessaan tällä viikolla Ypäjän Hevosopiston työntekijöiden asemasta ja yhtiön taloudellisesta tilanteesta Hevosopiston omistajilleen pari viikkoa sitten antamaa selvitystä. Vaikka selvitykseen kuului tieto jo Taloustutkimukselta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo