Este

Julkaisija joulukuu 7th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Huttula päätti CSI2* -kilpailut Olivassa 145-GP:hin – Broändalle 140-GP:ssa kahdella yksi alas

Noora Forstenin päätettyä kilpailunsa Saksassa jo lauantaina jäi suomalaistoiveiden kantaminen Espanjassa olleiden Iisa Huttulan ja Emma Broändan harteille. Huttulan 145-GP-yritys sunnuntaina oli vielä harjoittelua, sillä Lord Majoor…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo