Este

Julkaisija joulukuu 6th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Neljä ehdolla SRL:n estekomiteaan – Backlund toivoo HUJO:n keskittyvän “ylätason strategiaan”

Markus “Ossi” Backlundin päättäessä kautensa SRL:n estekomitean johdossa on aukon täyttäminen haasteellinen tehtävä. Komitean jäseneksi sen sijaan on neljä ehdokasta – eikä kukaan vanhoista jäsenistä ole jättäytymässä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses