Este

Julkaisija joulukuu 3rd, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Backlund: “Nuorten 145-luokkiin pitäisi pystyä valmistautumaan jo juniori-iässä”

Nuorten ja junioreiden maajoukkuevalmennuksesta vastaava Sanna Backlund kokee, että suomalaiset putoavat kelkasta nuorten ratsastajien vuosinaan [19-21]. “Ne vuodet menevät äkkiä, jos silloin pitää ottaa 145-taso haltuun. Emme…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses