Artikkelit

Julkaisija marraskuu 27th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Coco Roine, 13, valitsi itselleen vaikeimman tien. Se vei kolmen eri lajin aluevalmennuksiin.

Coco Roine on GP-kouluratsastaja Sara Maattola-Lindholmin tytär. Isoäiti Hilkka Maattola on ammunnan EM-pronssimitalisti. Hän vei Cocon jo pienenä ammuntaradalle. Coco toi kotiin tauluja, joissa oli pelkkiä kymppejä.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport