Este

Julkaisija marraskuu 26th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Hevosopiston tiedotustilaisuuden tulos: lähes kaikki hyvin, jatketaan! Forsten ei otakaan pestiä urheilujohtajaksi

Hevosopiston johdosta Antti Linna (hallituksen sihteeri), Thomas Stenius (hallituksen pj.), Teemu Rämö (hallintojohtaja) ja Hannu Järvelin (henkilöstöjohtaja) kertoivat tänään yhtiön tilasta yhtiön omistajille. Vaikka jonkinasteiset ongelmat henkilöstön…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa