Este

Julkaisija marraskuu 26th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Hevosopiston selvityksen kuulevat kaikki omistajien edustajat, vain yksi / omistaja pääsee ääneen

Ypäjän Hevosopisto antaa tänään klo 14 omistajatahoilleen eli Suomen Hippokselle, SRL:lle, valtiolle sekä Ypäjän, Jokioisten ja Forssan kunnan edustajille selvityksen henkilöstösuhteiden ja talouden tilasta Hevosopistolla. Etäkokoukseen ovat…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa