Jalostus

Julkaisija marraskuu 25th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Aholaisen kasvattamalle esteori Von Holsteinille keskiarvo 8,93 Neustadt-Dossen 50 päivän testissä

Erja Aholaisen kasvattama nelivuotias ori Von Holstein (Vagabond de la Pomme – Clearway) oli samassa 50 päivän oritestissä Saksan Neustadt-Dossessa kuin aiemmin uutisoidut Helasoiden Khatou-S ja Cadent.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa